Door de mix van zoet water afkomstig it rivieren en het zoute water uit de Atlantische Oceaan, ontstaat er een mooie zachte romige smaakbeleving.
Deze oesters komen uit Normandië en heeft een kenmerk (de letter G) op elke oester.
Hij onderscheidt zich door zijn weldadig en stevig vlees, bijna knapperig, die een soort smaakbetovering schept, gelijktijdig mineraal en plantaardig, opgevolgd door een delicaat gesuikerde smaak, waarin de sporen van gedroogd fruit overheersen (zoals vijgen, dadels). De manier waarop het volle vlees de mond vult, haar grote aromatische finesse en de aanhoudende smaak van gedroogd fruit, vormen zo het karakter van de smaakidentiteit van de Gillardeau, een waar genot.
- Imperial: 50-60 mosselen in een kilo
- Jumbo: 45-55 mosselen in een kilo
Onze bodemcultuur mosselen zijn verpakt in lekvrije bakken van 2 kg.
Of ook bekend als coquille. Zo'n 4/5 stuks (met schelp) in een kilo.
Wenst u deze schoongemaakt te hebben, vermeld dit dan in het Opmerkingen-veld.
Europese kreeft
Europese kreeft
Gewicht ca. 500 gram.
Gevangen door onze eigen vissersschepen in de Zuidelijke Noordzee.
Let op: deze worden niet altijd voldoende gevangen.
Mooie verse Langoustines 13-15 stuks in een kilo.
Kiloprijs € 35,-. Nu € 31,-
Black Tiger Gamba's gepeld en met kop
Uitlekgewicht 750 gram.
16-20 stuks
Marinade hebben wij ook. Vraag er gerust naar.
Zak van 1 kilo (diepvries)
16-20 stuks
Prijs per stuk € 1,75
Scampi spies, diepvries, niet gemarineerd
Marinade hebben wij ook. Vraag er gerust naar.
De structuur van het vlees lijkt op die van inktvis, maar de smaak is zoeter, zoals bij krab. U kunt deze (ca. 10 minuten) koken in bouillon.
Wulk is het hele jaar door te verkrijgen.
Super verse Ongepelde Hollandse garnalen van hoge kwaliteit. Uit Stellendam.
Gepelde Hollandse garnalen
Ambachtelijke goedgevulde garnaalkroketten
Per 2 stuks verpakt